Een foto maken op plexiglas doe je zo!

Sommige momenten, foto’s, teksten, kunstwerken, mensen of dieren wil je nooit meer vergeten. En wat doe je dan? Een foto op plexiglas ophangen! Niet alleen vang je zo een moment, je maakt de ruimte ook nóg mooier. Met plexiglas geef je een unieke uitstraling. Plexiglas geeft mooie diepte en druk aan een foto.

Een foto kiezen

Er zijn twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is dat je een foto kiest uit het aanbod. Dan ga je kijken welke foto past bij je interieur en welk formaat je wilt. Vervolgens ga je naar je winkelmand en klaar is kees! De tweede optie is het gebruiken van een eigen foto. Dat kan natuurlijk, maar dan moet je iets meer zelf doen. In het volgende kopje leggen we jou uit hoe je dat doet!

Je eigen foto afdrukken op plexiglas

Supergaaf dat je een eigen foto wilt afdrukken! Je hoeft nu niet te kiezen uit het assortiment van een website, maar kan je eigen mooie foto invoegen. De meeste websites maken gebruik van een Online Editor waar je jouw foto in moet zetten. Dit doe je met de volgende stappen:
– Je opent de online editor van de website;
– Je upload één of meerdere foto’s op Nikkel Art site die je wilt afdrukken via downloads/bureaublad/het mapje met je eigen foto’s;
– Je plaatst de foto en bewerkt deze eventueel;
– Je kunt ook de foto vooraf bewerken, bijvoorbeeld zwart wit, als de website deze optie niet heeft;
– Je snijdt de foto bij en gaat vervolgens naar bestellen;
– Check altijd goed hoe het eruit komt te zien;

Lees ook:  Universaliteit van zwart en wit in decoratie.

Fotocollage afdrukken

Sommige mensen zijn nog niet tevreden met 1 of meerdere foto’s. Zij willen een gezellige collage vol met mooie momenten/beelden. We got you! Bij sommige online editors kun je meerdere foto’s invoegen en een collage maken met dat programma. Als deze optie er niet op zit kun je heel gemakkelijk met je eigen computer in bijvoorbeeld Word een collage maken. Ben je zelf niet zo goed met programma’s? Zoek dan in apps of op Google naar platforms die dit wel kunnen. Ga altijd voor een gratis optie, want dit zijn er genoeg.

Wat als ik er niet uit kom?

Het kan heel vervelend zijn als je niet weet wat je moet doen. Soms lijkt de kwaliteit niet goed en ben je bang of het eindresultaat wel mooi wordt. Als je even wilt sparren met iemand die er verstand van heeft of vragen hebt over hoe op te hangen/welke mogelijkheden er zijn, neem dan simpelweg contact op! Er zijn altijd mensen die je snel en vriendelijk kunnen helpen. Dit is beter dan bestellen als je niet zeker weet of het wel goed is.

Lees ook:
aquariumdeco.nl