Cadeaus voor papa: drie tips voor een perfect presentje

Cadeaus voor papa: drie tips voor een perfect presentje

Veel mensen vinden het lastig om een goed cadeau te verzinnen voor hun vader. Bij gebrek aan inspiratie geven ze een paar sokken, kopen ze een goede fles whisky of maken ze gewoon een ontbijtje op bed. Allemaal leuke cadeaus, maar er zijn betere manieren om je vader te verrassen voor zijn verjaardag. Zo kun je ook zijn favoriete foto op een materiaalsoort naar keuze laten drukken en deze foto aan de muur hangen, om hem echt te verrassen. Welke mogelijkheden je hebt bij het drukken van zijn favoriete foto, lees je in dit artikel.

Een foto op fotobehang

Tot slot is het ook mogelijk om de favoriete foto van je vader op fotobehang ( fototapete ) te laten zetten. Dit behangetje kun je vervolgens ophangen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of in de studeerkamer van je vader. Je kunt een foto kiezen van het gezin, maar ook van je ouders samen of gewoon van een landschap waarvan je weet dat je vader het heel mooi vindt. De mogelijkheden zijn oneindig, dus je vindt altijd wel een foto die je bij je vader vindt passen.

Lees ook:  Fotobehang bossen

Een foto op glas

Heeft je vader een foto waar hij graag naar kijkt, zoals een foto van de kinderen, een foto van zichzelf en je moeder of een foto van vroeger? Dan kun je deze foto op glas laten drukken en ergens in huis ophangen om hem te verrassen. Heeft je vader zelf ooit een mooie foto gemaakt, bijvoorbeeld van een landschap op vakantie? Dan kun je deze foto ook op glas laten zetten, zodat hij zijn eigen creatie in huis op kan hangen.

Een foto op aluminium

Je kunt er ook voor kiezen om een foto op aluminium te laten zetten. Aluminium is niet alleen ontzettend sterk, maar ziet er ook stoer uit. Wat voor foto je ook op deze materiaalsoort laat zetten, door de stoere uitstraling van het materiaal krijgt de foto net een stoerder randje. Veel mannen vinden dit mooi, aangezien zij niet zo van die zoetsappige cadeaus houden.

Je kunt helemaal zelf kiezen welke foto je op aluminium wil laten zetten. Van een foto van het gezin tot een foto van de favoriete auto van je vader: alles is mogelijk. Ook kies je zelf het formaat van de foto op behang ( foto op tapete ), zodat je het budget van het cadeau voor je vader zelf in de hand kunt houden.